Pulpe de pui cu apio la cuptor

de sebirizescu in Pui, 25 Sep 2016 | 5041 vizualizari

 

"Ziua cand imi rasfat nevasta"

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui mari +2 aripi
  • ulei de masline
  • 1-2 bucati apio
  • sare/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu apio la cuptor:

Pulpele de pui le crestem,punem sare si piper si le pun intr-o tava.

Stropim cu ulei de masline si punem bucatiile de apio taiate felii.

Se pune putina apa si se pun in cuptor pentru circa 40-50 minute.Se intorc pe ambele parti.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu apio la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Constelatialeu 1

25.09.2016, 23:21

Mai da sigur trebuie sa te insuram...

Renataedina 1

26.09.2016, 10:12

sebirizescu 1

09.10.2016, 17:22

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt